O nama

Dobrodošli  na web  stranicu Kongres.ba, stranicu profesionalne agencije  “Free style Marketing Agency” za organiziranje medicinskih kongresa,  konferencija ,  simpozija,  korporativnih sastanaka i posebnih programa,  team building programa te kompanijskih događanja  (evenata).Na ovoj  stranici Vam prezentiramo naše usluge pri organizaciji svih zbivanja, kako manjih skupova tako  i velikih  konferencija.

Free style Marketing Agency  je agencija koja egzistira  od 1999.godine, a specijalizirana je za organizaciju i marketinsku  potporu  evenata.

Ako  planirate održati kongres,  konferenciju,  skup ili sastanak u bilo kojoj destinaciji u Bosni  i Hercegovini, dopustite da za Vas organiziramo i koordiniramo sve detalje od početka do kraja.

Free style   profesionalno i  kvalitetno odrađuje kompletnu organizaciju,  kako biste se Vi u potpunosti koncentrirali na svoj dio projekta–stručni dio skupa i  odnos s Vašim kolegama i/ili ključnim kupcima i distributerima.

Na Vaš zahtjev, organizujemo skup ili sastanak i u nekoj destinaciji izvan Bosne i Hercegovine.

Na  svaki Vaš upit rado ćemo odgovoriti  i potruditi se ponuditi Vam interesantani sadržaj i program koji će biti stručno odrađen i  usklađen sa Vašim budžetom, a da pritom ne izostane najviša kvaliteta usluge – sve to na zadovoljstvo kako organizatora tako i sudionika kao krajnjih korisnika naših usluga.

Kao PCO (Professional  Conference  Organizer) & DMC (Destination  Management  Company) rasteretiti ćemo Vas svih briga i problema vezanih uz organizaciju Vašeg eventa, kako biste se mogli nesmetano posvetiti svakodnevnim obvezama, znajući da je organizacija u rukamao nih koji su u tome dokazano stručni.