Maršala Tita 109, Tuzla, BiH
+387 35 310 511

O nama

ŠTA JE KONGRES.BA?

KONGRES.BA JE WEB STRANICA PROFESIONALNE AGENCIJE “FREESTYLE MARKETING AGENCY” ZA ORGANIZIRANJE MEDICINSKIH KONGRESA, KONFERENCIJA , SIMPOZIJA, KORPORATIVNIH SASTANAKA I POSEBNIH PROGRAMA, TEAM BUILDING PROGRAMA TE KOMPANIJSKIH DoGAĐAJA (EVENATA).

Freestyle Marketing Agency je agencija koja egzistira od 1999. godine, a specijalizirana je za organizaciju i marketinsku podršku evenata.

Ako  planirate održati kongres, konferenciju, skup ili sastanak u bilo kojoj destinaciji u Bosni i Hercegovini, dopustite da za Vas organiziramo i koordiniramo sve detalje od početka do kraja.

Nudimo usluge pri organizaciji svih zbivanja, kako manjih skupova tako i velikih konferencija.

Freestyle   profesionalno i  kvalitetno odrađuje kompletnu organizaciju,  kako biste se Vi u potpunosti koncentrirali na svoj dio projekta–stručni dio skupa i  odnos s Vašim kolegama i/ili ključnim kupcima i distributerima.

Na Vaš zahtjev, organizujemo skup ili sastanak i u nekoj destinaciji izvan Bosne i Hercegovine.

Na  svaki Vaš upit rado ćemo odgovoriti  i potruditi se ponuditi Vam interesantani sadržaj i program koji će biti stručno odrađen i  usklađen sa Vašim budžetom, a da pritom ne izostane najviša kvaliteta usluge – sve to na zadovoljstvo kako organizatora tako i sudionika kao krajnjih korisnika naših usluga.

Kao PCO (Professional  Conference  Organizer) & DMC (Destination  Management  Company) rasteretiti ćemo Vas svih briga i problema vezanih uz organizaciju Vašeg eventa, kako biste se mogli nesmetano posvetiti svakodnevnim obvezama.

ŠTA NUDIMO?

Tim kreativnih profesionalaca – zaljubljenika u marketing nudi vam inovativna, učinkovita i cijenom dostupna marketinška rješenja koja će vas i vaše proizvode/usluge učiniti prepoznatljivim na tržištu, izdvojiti vas od konkurenata i učiniti vaše poslovanje uspješnijim.

DRUGAČIJI OD DRUGIH!

Ono što nas čini posebnim je individualan pristup i potpuna posvećenost klijentu u svim segmentima, neovisno o veličini ili budžetu. Naš Tim brine o svim aspektima stvaranja vašeg kvalitetnog imidža, spreman je ostvariti i najsloženije projekte držeći se pri tom dogovorenih (vrlo često i iznimno kratkih) rokova.

NAŠ CILJ

Naš cilj je održati i unaprijediti visoko personaliziran i profesionalan pristup svakom klijentu, a povjerenje koje ste nam podarili opravdati vašim uspjehom.