Maršala Tita 109, Tuzla, BiH
+387 35 310 511

Kurs profesora Powel J. Jastreboffa “Tinitus i smanjena tolerancija zvuka: trenutni status i budući trendovi”

Poštovane kolege i prijatelji,

Predstavlja nam čast i zadovoljstvo da Vas pozovemo na predavanje profesora Paweł J. Jastreboffa koje organizuje Škola ENT u Tuzli,predavanje će se održati u Tuzli, 3. i 4. septembra 2018. godine.

Planirali smo dva vrlo zanimljive dane na kursu profesora Paweł J. Jastreboffa “Tinitus i smanjena tolerancija zvuka: trenutni status i budući trendovi”. Takođe, na kraju kursa biće organizovan okrugli sto sa međunarodnim stručnjacima o iskustvima u terapiji tinitusom sa različitim pristupima.

Nakon prethodnih sastanaka, “Škola TTL ENT” u 2018. godini nastavlja organizovanje međunarodnih sastanaka sa poznatim međunarodnim stručnjacima iz različitih oblasti otorinolaringologije.

Sa međunarodnog aerodroma do hotela “Tuzla”, gdje će se održati ovaj događaj , vozi se 20 minuta autom. U krugu Hotela Tuzla gdje se održava događaj možete pronaći široku paletu smještaja od jeftinih hotela do odličnog hotela “Mellain”.

Radujemo se susretui sa vama u Tuzli u septembru,

prof. dr Fuad BRKIĆ

BIOGRAFIJA PAWELL J. JASTREBOFF, PHD, SCD 

Kliknite ovdje.


ORGANIZATOR


IZVRŠNI PRODUCENT SEKRETARIJAT SIMPOZIJA, REGISTRACIJA I SMJEŠTAJ

Freestyle d.o.o.
Musala 3 Cipelići
75000 Tuzla
telefon: 0387 35 310510
fax:      0387 35 310511
e mail: fsm@bih.net.ba
https://kongres.ba


MJESTO  ODRŽAVANJA

Hotel Tuzla, Tuzla, Bosna i Hercegovina


SLUŽBENI JEZIK

Službeni jezik Kursa engleski


REGISTRACIJA

Na Kursu i mogu učestvovati samo lica koja su platila prijavu prije Kursa ili imaju  potvrdu na dan događaja. Otkazivanje je moguće samo u pismenoj formi, ako se pošalje organizatorima do 01. septembra 2018. godine i garantuje povrat 80% plaćene naknade, nakon odbijanja PDV-a.

Online registracija https://kongres.ba/registration/


KOTIZACIJA

100 BAM + 17% PDV


IZLOŽBA

Izložba će se održati u Hotelu Tuzla, ispred  dvorane gdje se Kurs održava. Da bi se obezbedio maksimalan kvalitet za sponzore, sve kafe pauze će se održavati unutar izložbenog prostora.


PROGRAM

Kliknite ovdje da vidite program.


DRUGA OBAVIJEST

Kliknite ovdje.